De post (vegan) Contine 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 articole
Se afiseaza 1-2 din 2 articole

Mâncare vegană cu livrare în București

Poate ai poftă de ceva ușor, poate ai scos deja complet produsele animale din alimentația ta, poate cauți mâncare de post sănătoasă sau poate vrei o soluție ideală pentru mâncare pentru dietă. Avem ceva gustos și sănătos pentru tine. Ți-am pregătit un delicios meniu de mâncare vegană cu livrare la tine aca...

Mâncare vegană cu livrare în București

Poate ai poftă de ceva ușor, poate ai scos deja complet produsele animale din alimentația ta, poate cauți mâncare de post sănătoasă sau poate vrei o soluție ideală pentru mâncare pentru dietă. Avem ceva gustos și sănătos pentru tine. Ți-am pregătit un delicios meniu de mâncare vegană cu livrare la tine acasă.

Garnitură sau un dish de sine stătător?

Cartofii noi la cuptor sau fasolea bătută cu ceapă sunt sățioase, dar ușoare, o mâncare pentru cei care vor să mănânce ceva bun, delicios și mai tradițional. Mergi la sigur, mănâncă bine, chiar dacă ești în căutare de mâncăruri de post.

Ceva bun, raw vegan în București?

Avem! Ce zici de un guacamole fin, rafinat și delicios, de-ți vine să-l mănânci gol, înainte să apuci să scoți punga de nachos? Îl poți servi și la micul dejun pe o pâine proaspăt prăjită sau la prânz, într-o salată.

Mâncare gătită, pentru acasă. Comandă acum!

Simplu & delicios sau pretențios?

Oricine știe să facă un humus sau o salată de vinete, dar nu oricine știe să le facă delicioase, cum sunt cele marca 2Chefs. Dacă vrei ceva mai deosebit, îți propunem un pate vegan de legume cu caju, iar dacă ai poftă de o supă, îți propunem cea de roșii cu busuioc sau supa cremă cu legume.

Mai multe