2chefs

2chefs

Corporate catering

Suntem pregatiti cu servicii premium sa va sustinem acivitatea si sa va impresionam colaboratorii. De la un mic-dejun special, gustari pentru intalnirile lungi, pranzuri relaxate sau oficiale, pana la petreceri de firma, lansari de produse si evenimente culturale pana la team-building-uri antrenante – totul este altfel cu noi. Mancarea este proaspata, gustoasa, iesita din tipare si servita cu zambetul pe buze.

Fabrica 2Chefs este situata in zona Dristor si asta ne ajuta sa putem ajunge oriunde in Bucuresti cu mancare foarte proaspata.

2chefs

Company Picnics

Orice ocazie de a lua masa cu colgii in fara biroului este binevenita. Un picnic este foarte potrivit pentru team-building sau pentru o intalnire informala cu clientii.

Putem sa va oferim un pranz delicios atat pentru echipe mici, cat si pentru intreaga companie, in locul ales de dvs. sau pe care vi-l propunem noi.

De asemenea va putem oferi un mic-dejun delicios, adaptat cerintelor angajatilor sau clientilor dvs.

2chefs

Finger-food Catering

Apetisante si usor de mancat, te indeamna sa le incerci pe toate si iti dau o stare de bine. Avem variante calde si reci, servite in conuri, minicroissante sau bucatele delicioase de paine prajita. Sunt potrivite pentru petreceri mici, cu prietenii dar si la cocktail-uri sofisticate.

Puteti alege varianta de bufet complex, asistat de personalul nostru, sau varianta 2Chefs Box, livrata la birou sau acasa.

Daca doriti sa dati culoare si savoare evenimentului, va oferim platourile tematice (mediteraneean, romanesc, carnivor, branzeturi, veggie) dar, daca aveti o alta idee, contactati-ne!

2chefs

On-set catering (TV, film, festivals)

Zilele de filmare sunt lungi si grele si noi stim cat este de important sa iti hranestii echipa si sa indeplinesti cerintele variate ale artistilor.

Meniurile noastre sunt creative si diversificate si corespund tuturor cerintelor de diete speciale.

Serviciile noatre se sunt adaptabile in functie de programul, locul si bugetul clientilor.

Shopping Cart