Alergeni

Pentru produsele comercializate sunt specificați în descrierea produsului

alergenii pe care îi au în componență, în conformitate cu Regulamentul (UE)

  1. 1169 / 2011.

Toate produsele sunt fabricate în unitate de tip catering în care se folosesc

urmatoarele:

SUBSTANȚE CARE CAUZEAZĂ ALERGII SAU INTOLERANȚE

Cereale care conțin gluten, și anume: grâu, secară, orz, ovăz,

grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora și produse derivate.

Crustacee și produse derivate.

Ouă și produse derivate.

Pește și produse derivate.

Arahide și produse derivate.

Soia și produse derivate.

Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză).

Fructe cu coajă lemnoasă, adică: migdale (Amygdalus

communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans

regia), nuci Caju (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Carya

illinoinensis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia

excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia și nuci de

Queensland (Macadamia ternifolia), precum și produse

derivate.

Țelină și produse derivate.

Muștar și produse derivate.

Semințe de susan și produse derivate.

Dioxidul de sulf și sulfiții în concentrații mai mari de 10 mg/kg

sau 10 mg/litru în SO2 total.

Lupin și produse derivate.

Moluște și produse derivate.