Termeni si conditii

Termeni si condiții de utilizare (v. 1 / 20.03.2020)

 1. Elemente definitorii

Următorii termeni vor însemna:

Cumpărător: orice persoană fizică, companie sau altă entitate juridică care emite o Comandă și care este utilizator înregistrat al site-ului www.2cdelivery.com.

Vânzător: S.C. 2Chefs Hub SRL, cu sediul social în București, str. Răcari nr. 5, corp 51 B, parter, sector 3, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J40/9906/2019, CUI RO 41455352, tel:+40 790 392 608, email: contact@2chefs.ro.

Produse și Servicii – orice produs și serviciu menționat în comanda care urmează a fi furnizat de către Vânzător Cumpărătorului.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile, iar Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și să achite contravaloarea acestora, dacă acestea nu au fost achitate deja

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător.

 1. Documente contractuale

Site-ul www.2cdelivery.com, este proprietatea S.C. Bookate Events SRL, cu sediul social în București, str. Slt. Dima Cristescu nr. 5, bl. 220,, sc. B, ap. 52, sector 2, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J40/6108/2020, CUI 42606941.

Utilizarea site-ului 2cdelivery.com de către Cumpărător, respectiv înregistrarea unei comenzi electronice, implică acceptarea de către acesta a termenilor și condițiilor de mai jos, precum și a acceptării utilizării adresei de poștă electronică (e-mail) ca mod de comunicare scrisă la distanță.

Confirmarea Comenzii de către Vânzător implică o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător (nu este necesară confirmarea primirii din partea Cumpărătorului). Contractul intra în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător, iar termenii și condițiile prezentate în această pagină („Termeni și condiții”) stau la baza acestuia.

Recomandăm citirea cu atenție a paginii „Termeni și Condiții”.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare prealabilă, ultima versiune putând fi găsită accesând această pagină, numită „Termeni și Condiții”.

Comunicarea cu magazinul se poate face prin utilizarea datelor și modalităților de contact furnizate în secțiunea „Contact”.

 1. Dreptul de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului 2cdelivery.com – imagini, texte, elemente grafice, scripturi, programe, baze de date etc. – este proprietatea SC Bookate Events SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al SC Bookate Events SRL a oricărui element prezentat mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

SC Bookate Events SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Bookate Events SRL si a furnizorilor sai fără acordul prealabil scris al acesteia.

 1. Produsele și serviciile oferite de SC Bookate Events SRL pe www.2cdelivery.com

Produsele comercializate prin intermediul 2cdelivery.com sunt produse din categoria alimente produse si ambalate in unitate de tip catering și bauturi, în ambalajul original al producătorului sau ambalate si etichetate in regim propriu, în perfectă stare și în termenul de garanție oferit de producători și furnizori sau in termenul legal acceptat de Directia Sanitar Veterinara, iar în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală / bon fiscal conform legislației în vigoare. Plata se face exclusiv online. Calitatea produselor este garantată de către SC Bookate Events SRL și/sau furnizorii acestora. Unitatea de masură pentru produsele comercializate prin intermediul acestui site este bucata, unitatea de masura fiind specificata la fiecare produs in parte. Pentru produsele a caror greutate este variabila, este specificata greutatea minima. Toate informatiile necesare se regasesc pe site, la fiecare produs in parte. Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade în sarcina producătorului care a afisat pe ambalaj respectivele informații, cat si in sarcina Bookate Events pentru produsele cu greutate variabila.

Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv SC Bookate Events SRL își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă.

SC Bookate Events SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Ne rezervăm dreptul de refuza colaborarea cu clienții care au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau cu clienții care au comenzi livrate refuzate, din motive neîntemeiate.

Prețurile prezentate sunt în lei (RON), includ TVA și nu includ costurile de livrare. Prețul primit în momentul confirmării comenzii prin email, telefonic sau alta metoda de comunicare adecvata, va fi același cu pretul de achiziție tipărit pe factură /bon fiscal, cu exceptia produselor care se vand la kg. si a caror valoare va fi calculata in functie de gramajul produsului aferent. Pretul pe kg este specificat pe site la fiecare produs care se vinde la greutate variabila.

Valoarea minimă necesară pentru lansarea unei comenzi este de 100 lei. 

Imaginile publicate pe site prezintă produsele reale, iar produsele livrate pot diferi ușor de imaginile prezentate (ambalaj, culoare). Conținutul 2cdelivery.com (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, rețete, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare cu reprezentanții producătorilor și furnizorilor. 

 1. Plata comenzii

Produsele comandate pe site-ul www.2cdelivery.com trebuie achitate integral. Plata produselor comandate, conform acestor “Termeni si Conditii” se poate face on-line prin card bancar sau numerar in momentul ridicarii pe bază de factura si chitanta sau cu Ordin de Plata la cerere. Pentru plata produselor prin OP, dovada plății trebuie trimisa prin email la adresa contact@2Chefs.ro cu minim 24 ore inainte de livrarea comenzii.

Pentru produsele pe care le vindem la greutate variabila (indicat in descrierea produslui) factura se va emite conform gramajului produsului livrat. Pentru plata prin card direct pe site si plata cu OP diferentele se vor credita automat clientului prin platforma PLATIONLINE.RO sau direct in contul IBAN al acestuia.

 1. Livrarea comenzii

SC Bookate Events SRL își rezervă dreptul de a informa clientul privind livrarea comenzii printr-o metoda de comunicare adecvata, înainte de onorarea acesteia.

Livrarea produselor comandate se va face doar în in localitatile mentionate pe site la „Livrare”, prin personalul de livrări SC Bookate Events SRL sau partenerii acestuia, in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, cu excepția zilelor de sărbătoare legală sau a zilelor decise de conducerea societatii, la termenul agreat de la confirmarea comenzii. Comanda minima plasata pe site este de 100 lei. Livrarea produselor se va face la domiciliul, sediul sau adresa indicată de client.

Costul de punere la dispoziție este de 20 lei, pentru comenzi intre 100 și 300 de lei. Pentru comenzi de valoare mai mare de 300 lei nu se percepe taxa de transport.

Condițiile de livrare sunt supuse schimbării fără o notificare în prealabilă.

Toate taxele de transport conțin TVA.

 1. Transferul proprietății

Transferul proprietății asupra Produselor și Serviciilor se realizează în momentul livrării (presupune primirea facturii fiscale prezentată de personalul Vânzătorului). 

 1. Retur si anulare

SC Bookate Events SRL comercializează produse din categoria alimentare si băuturi si casa. Conform legislației în vigoare (ord. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță – art. 12, pct. a) și Directivei 97/7/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 20.05.1997 privind protecția consumatorilor cu privire la contractele la distanță – art. 3, pct. (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la reședința acestuia sau la locul său de muncă prin distribuitori stabili, nu pot fi denunțate unilateral. O dată produsele primite, acestea nu mai pot fi returnate.

Produsele cumpărate de pe 2cdelivery.com pot fi refuzate doar dacă acestea nu corespund calitativ și cantitativ cu comanda inițiată de Cumpărător.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de SC Bookate Events SRL față de orice Cumpărător în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de SC Bookate Events SRL de la acest Cumpărător.

Anularea comenzilor se poate realiza numai anterior confirmarii comenzii.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 1-30 de zile de la anulare.

 1. Promoții, tombole și concursuri

SC Bookate Events SRL stabilește regulamentele pentru promoțiile, tombolele și concursurile pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunostința eventualilor Cumpărători numai prin intermediul SC Bookate Events SRL . De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afișate pe site sau anuntate pe canalele de socializare și care sunt înregistrate de către Vânzător în perioada de timp specificată în regulament în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. 

 1. Limitări de responsabilitate

Site-ul 2cdelivery.com este găzduit de serverele unei terțe firme. Vânzătorul nu va putea fi făcut responsabil pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând, dar nelimitându-se la modificări ale site-ului, ale setărilor sau ale scripturilor. Vânzătorul nu va putea fi făcut răspunzător pentru erorile apărute datorită utilizării anumitor browsere pentru vizitarea 2cdelivery.com. Vânzătorul nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul 2cdelivery.com și nu poate fi făcut responsabil de orice tip de relație/tranzacție/colaborare/etc. care se stabilește între Dvs. și acestea. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

Informațiile prezentate pe site sunt pentru uz personal și pot fi reproduse prin tipărire doar în acest scop. Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau încorporate într-un alt document sau material fără permisiunea scrisa a SC Bookate Events SRL.

Vânzătorul nu va putea fi făcut răspunzător pentru orice fel de prejudiciu ce ar putea rezulta din folosirea informației prezentate pe site, din lipsa acesteia, de orice tip de erori sau omisiuni care pot conduce la orice fel de pierderi. Cumparătorii sunt de acord, în mod expres, că folosirea acestui site și cumpărarea bunurilor și serviciilor oferite se face pe propriul risc.

 1. Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul 2cdelivery.com a Cumpărătorilor este gratuită și voluntară, și implică bifarea casutei aferente in momentul inregistrarii contului de utilizator. Prin înregistrarea ca utilizator si bifarea punctului in cauza pe 2cdelivery.com se consideră acceptată cererea de primire de comunicări comerciale la adresa de email furnizată la înregistrare. Vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email sau accesând pagina „Contul meu”.

Utilizarea newsletter-ului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului ca și folosirea site-ului (condiții prevăzute de prezentul document). În cazul în care nu s-a modificat nici structura, nici conținutul mesajelor primite de către abonat, acestea pot fi retransmise și altor persoane, pe răspunderea lor. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului 2chub.com mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului document. În acest context, Vânzătorul nu poate fi făcut răspunzător sub nici o formă de acțiunile abonaților săi.

Dacă există orice fel de motive pentru a crede că un abonat nu respectă prevederile prezentului document atunci Vânzătorul își rezervă dreptul de a restricționa accesul acestuia la newsletter.

 1. Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Bookate Events denumita in continuare 2cdelivery.com iti multumeste pentru increderea acordata in folosirea platformei 2Chefs.ro prin care comercializam diverse bunuri.

Te informam ca Bookate Events nu are obligatia legala de a se inregistra in Registrul General al Operatorilor de Date cu Caracter Personal in urma raspunsului primit de la A.N.S.P.D.C.P. din data de 22.02.2016, nr. 0004648.

Bookate Events doreste sa asigure siguranta datelor tale cu caracter personal atunci cand vizitezi Magazinul Online si achizitionezi produsele pe care le comercializam pe 2cdelivery.com.

Bookate Events SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, prin mijloace automatizate şi manuale, destinate emiterii facturilor de cumpărături, livrării bunurilor comandate precum și informării clienților care au optat pentru aceasta asupra ofertelor noi și promoționale. Bookate Events SRL număr de înregistrare la Registrul Comerțului J40/6108/2020, CUI 42606941, este operatorul datelor tale cu caracter personal („date” sau „datele personale”) pe care le colectam si prelucram atunci cand vizitezi si, daca este cazul, achizitionezi produse si din Magazinul Online. Ne poti contacta oricand la:

Adresa: Bucuresti, str. Slt. Dima Cristescu nr. 5, bl. 220,, sc. B, ap. 52, sector 2

Nr. telefon: +40 745344630 sau 0040790392608

E-mail: contact@2chefs.ro 

Esti in centrul atentiei noastre si dorim ca prin aceasta politica de prelucrare a datelor personale, emisa in conformitate cu legislatia privind protectia datelor (inclusiv, Regulamentul (EU) general privind protectia datelor persoanelor fizice nr. 2016/679) – „Regulamentul UE”), sa iti oferim in mod transparent, clar si usor de citit si de inteles, informatii privind prelucrarea datelor tale atunci cand utilizezi Magazinul Online.

Ne dorim sa te informam cu privire la:

Ce date colectam si prelucram despre tine atunci cand vizitezi si/sau achizitionezi produse din Magazinul Online.

De ce si cum colectam si prelucram datele tale.

Cu cine partajam datele tale.

Ce drepturi ai cu privire la datele tale.

Te rugam sa ai in vedere si detaliile referitoare la colectarea si prelucrarea modulelor cookies in Politica de utilizare Cookies.

Daca doresti sa faci parte din echipa 2Chefs si ne furnizezi in acest scop CV-ul tau (fie ca este vorba de anumit loc de munca vacant in cadrul companiei, fie ca nu avem locuri vacante la acel moment, dar iti pastrezi totusi decizia de a ne furniza CV-ul tau in eventualitatea vacantarii unui loc de munca), detaliile despre prelucrarea datelor tale in acest scop specific sunt prevazute in Politica interna de prelucrare a datelor personale. 2Chefs nu cumpara, nu inchiriaza si nu dobandeste in nici un fel de la un tert baze de date continand date cu caracter personal ale clientilor Magazinului Online.

In prezentarea, promovarea si comercializarea produselor din Magazinul Online, 2cdelivery.com se adreseaza exclusiv persoanelor care au cel putin 18 ani. 2cdelivery.com nu se adreseaza utilizatorilor/clientilor sub 18 ani.

Ce date colectam

Bookate Events SRL intelege importanta protejarii datelor personale pe care le colectam si prelucram despre tine. Pe 2cdelivery.com poti naviga si comanda fara a avea un cont de utilizator. 

In cazul in care doar navighezi pe 2cdelivery.com, nu colectam si nu primim nicio informatie pe baza careia Bookate Events te-ar putea identifica personal. Detalii despre modulele cookie pe care le folosim pe 2cdelivery.com si despre cum le poti dezactiva, gasesti in Politica de utilizare Cookies.

Date personale pe care ni le furnizezi tu direct, pe 2cdelivery.com si in magazinele fizice Bookate Events

Creare cont de utilizator pe 2cdelivery.com

In cazul in care doresti sa iti creezi cont pe Magazinul Online, iti putem crea un cont de utilizator pe 2cdelivery.com doar daca ne oferi obligatoriu urmatoarele date personale: nume si prenume complete, e-mail si numar de telefon mobil, si iti setezi o parola pentru securizarea accesului in contul tau. Toate datele personale mentionate sunt necesare pentru crearea contului tau de utilizator. Cu adresa de e-mail si parola te vei autentifica in contul tau.

Oferte personalizate prin reclame adresate

Daca ne-ai dat acordul (consimtamantul) sa iti trimitem Oferte personalizate prin reclame adresate, si atat timp cat nu iti vei retrage acest acord conform prezentei Politici, vom folosi adresa ta de e-mail si numarul de telefon mobil pentru crearea de liste de date indexate care vor fi transmise catre platformele de socializare (ex. Facebook) pentru a fi utilizate la crearea de audiente personalizate; audientele personalizate furnizate de platformele de socializare permit Bookate Events sa iti transmita Oferte personalizate prin reclame adresate prin intermediul paginii tale (contului tau) din platformele de socializare. Datele tale vor fi furnizate catre platformele de socializare exclusiv pentru corelarea datelor indexate de noi, cu datele furnizate de tine direct catre acestea in contul tau si vor fi folosite de platformele de socializare exclusiv pentru corelare, fara a fi distribuite tertilor sau altor promotori de mesaje comerciale si vor fi sterse automat de platformele de socializare imediat dupa finalizarea procesului de corelare.

Pentru a putea raspunde solicitarilor tale telefonice cu privire la contul tau de utilizator / comenzile tale pe Magazinul Online, si pentru a asigura pastrarea in siguranta si confidentialitatea detaliilor din contul tau de utilizator, operatorii nostri iti vor solicita unele date pentru identificare: nume, prenume, adresa e-mail, numar de telefon.

In vederea solutionarii reclamatiilor, vom prelucra datele tale minim necesare: nume, prenume, adresa de e-mail si/sau numar de telefon.

Chestionarele de evaluare a satisfactiei clientilor transmise pe e-mail servesc numai la imbunatatirea serviciilor si raspunsurile nu identifica clientii respondenti si nu sunt luate in considerare la profilare.

Solicitari scrise, motivate si ocazionale ale unor autoritati si/sau organe judiciare

In mod exceptional si conform legii, vom furniza organelor de urmarire penala ori altor autoritati sau institutii competente, in cadrul unor proceduri/investigatii formale ori a altor demersuri prevazute de lege, conform procedurii prevazute de lege, urmatoarele tale date: nume, prenume, adresa, e-mail, telefon. Bookate Events documenteaza orice astfel de demers.

 Date personale pe care le colectam atunci cand utilizezi Magazinul Online:

Identificatori online

Atunci cand te autentifici in contul tau de utilizator de pe Magazinul Online si, daca este cazul, efectuezi cumparaturi in Magazinul Online, Bookate Events va colecta urmatoarele date: IP-ul dispozitivului de pe care te autentifici, adresa MAC, ISP, date suplimentare de protocol HTTP/HTTPS, data si ora la care intri in cont, data si ora la care efectuezi cumparaturi in Magazinul Online, hardware-ul, software-ul, browser-ul de internet pe care il utilizezi si informatii despre sistemul de operare al dispozitivului (computer, telefon mobil, etc.) de pe care te autentifici, precum versiunea aplicatiilor si setarile regionale si de limba, rezolutia ecranului. 

Asociem mai departe acesti identificatori online cu ID-ul contului tau de utilizator de pe 2cdelivery.com.

Cookies

Datele pe care le colectam prin intermediul cookies (fisiere pe care un server le trimite dispozitivului tau), scopul si modul in care le prelucram, sunt detaliate si le gasesti in Politica de utilizare Cookies.

Prin utilizarea de cookies, pe baza navigarilor si comportamentului tau in Magazinul Online, pentru a-ti transmite publicitate relevanta pentru tine, vei vedea, de asemenea, publicitate bazata pe interese la unele dintre produsele si/sau serviciile noastre care te pot interesa. Publicitatea bazata pe interese poate fi facuta pe 2cdelivery.com, pe site-uri ale altor companii, precum si pe alte canale media online, cum ar fi platforme/site-uri de retele sociale. Publicitate relevanta pentru tine iti poate fi afisata si pe baza continutului website-ului pe care il vizitezi – aceasta poarta denumirea de „retargeting”. De asemenea, putem combina date colectate prin intermediul cookies-urilor cu alte date pe care le-am colectat de la tine.

Daca nu doresti prelucrarea niciunor informatii prin utilizarea de cookies pentru a primi publicitate bazata pe interese, verifica Politica de utilizare Cookies Aceasta explica modul de a controla si de a opta pentru a nu accepta cookies-uri. Precizam ca renuntarea la publicitatea bazata de interese nu va opri afisarea reclamelor, care insa nu vor mai fi personalizate.

Date personale pe care le colectam din alte surse – Platformele de socializare

Daca ne dai Like pe pagina de Facebook a 2ChefsCateringro sau ne urmaresti pe Platformele de socializare (Pinterest / Instagram / Youtube / Twitter / Google+ etc), sau daca ne furnizezi, din propria ta initiativa, orice alte date personale in contul 2Chefs de pe oricare din aceste platforme de socializare, vom primi aceste date fara a le utiliza altfel decat pentru a putea comunica cu tine si, eventual, pentru a solutiona solicitarile tale.

DE CE SI CUM PRELUCRAM DATELE TALE PERSONALE 

Ne asiguram ca datele tale vor fi prelucrate strict pentru indeplinirea scopurilor prezentate in aceasta Politica, in siguranta si utilizand masurile de protectie necesare, iar tu poti limita orice astfel de prelucrare prin exercitarea drepturilor descrise la punctul “Drepturi”.

 • Crearea si utilizarea contului de utilizator pe 2cdelivery.com. La momentul crearii contului de utilizator vom utiliza datele tale pentru a-ti crea contul de utilizator; ulterior, vom utiliza datele tale necesare pentru fiecare autentificare si pentru a-ti facilita utilizarea contului tau pentru efectuarea de comenzi/achizitii pe Magazinul Online.
 • Imbunatatirea serviciilor. Prelucram automat datele tale de navigare in Magazinul Online si pentru a efectua diverse analize, cercetari si analize interne, in scopul de a ne imbunatati serviciile si a raspunde mai bine solicitarilor clientilor nostri. 
 • Executarea comenzilor pe care le plasezi si livrarea produselor achizitionate; returul/schimbarea produselor achizitionate. Bookate Events prelucreaza datele tale pentru:

procesarea comenzilor pe care le plasezi, inclusiv acordarea de suport pentru efectuarea comenzilor sau in legatura cu comenzile plasate;

pregatirea produselor pentru livrarea catre tine sau ridicarea lor din punctele de ridicare ale Bookate Events;

livrarea produselor comandate de tine pe Magazinul Online, respectiv inmanarea produselor la punctele de ridicare ale Bookate Events;

acordarea de suport pentru efectuarea altor operatiuni legate de comenzile tale, precum modificarea/anularea comenzilor plasate;

procesarea platilor pe care le efectuezi online sau returnarea sumelor platite, daca este cazul;

asigurarea returului si schimbul produselor livrate, daca este cazul;

emiterea facturilor privind produsele si/sau serviciile achizitionate din Magazinul Online; 

emiterea documentatiei privind inlocuirea gratuita a unui produs uzat de acelasi tip sau echivalent cu cel comandat din Magazinul Online.

Atunci cand trebuie sa iti livram produsele si, vom transmite datele tale (nume, prenume, adresa de livrare si numarul de telefon) catre firmele de transport si/sau curierat cu care colaboram, daca livrarea nu se face de catre angajatii proprii, pentru a putea efectua livrarea.

Atunci cand efectuezi online plata pentru produsele achizitionate din Magazinul Online, accesezi platforma securizata administrata de procesatorul autorizat pe care il folosim pentru plati on-line, unde furnizezi direct datele necesare pentru procesarea platilor conform acordului direct transmis acestuia. 

 • Serviciul clienti. Bookate Events iti ofera asistenta telefonica la numarul de telefon afisat la sectiunea Contact sau comunicand on-line, atunci cand intampini probleme in plasarea unei comenzi sau ai dificultati/ situatii neprevazute cand folosesti contul de utilizator. Pentru a-ti raspunde, operatorii nostri trebuie sa se asigure ca pastreaza datele din contul tau in deplina si maxima siguranta si confidentialitate, astfel incat iti solicita datele la inceputul discutiei, pentru a confirma ca vorbesc cu titularul contului din Magazinul Online.

Bookate Events va utiliza datele pe care le oferi cand participi la o tombola sau un concurs doar pentru: 

derularea concursului, 

validarea castigatorilor,

anuntarea castigatorilor si rezervelor,

acordarea premiilor si

efectuarea platilor de taxe si impozite aferente acordarii premiilor. Atunci cand iti acordam premiile castigatoare vom verifica daca datele din actul tau de identitate corespund cu cele transmise de tine la inscrierea in concurs/tombola, fara a retine o copie a actului tau de identitate.

 • Asistenta si suport clienti. Pentru a-ti usura experienta de cumparaturi, Bookate Events iti ofera posiblitatea de a suna la numarul mentionat la Contact in timpul programului afisat. Cand iti oferim servicii suport, vom prelucra datele tale pentru:
 • Reclamatii. Prelucram datele tale pentru a raspunde la reclamatiile pe care le transmiti prin e-mail sau la numarul de telefon de la pagina de Contact. 
 • Oferte personalizate transmise prin Newslettere/Alerte/Comunicari/Apeluri. Pentru a te ajuta sa faci mai usor cumparaturi pe 2cdelivery.com si pentru a te tine la curent cu produsele si/sau serviciile noastre, utilizam datele tale pentru activitati de marketing direct, respectiv:

a identifica ca esti titularul contului de utilizator;

a-ti oferi asistenta tehnica in gestionarea contului de utilizator si/sau a comenzilor plasate in Magazinul Online;

gestionarea platilor efectuate pentru produsele si/sau serviciile noastre (inclusiv reconcilieri si anulari de plati);

a ne apara drepturile si interesele in instanta;

o chestionare evaluare satisfactie clienti (fara identificarea clientilor respondenti).

sa iti trimitem periodic Oferte personalizate, prin Newslettere si/sau Alerte si/sau Apeluri si/sau Comunicari si/sau Platforme de socializare, privind produsele si/sau serviciile comercializate in Magazinul Online si/sau in magazinele noastre, respectiv noutatile 2Chefs, promotii, reduceri, conditii speciale de comercializare, orientate cat mai bine spre necesitatile si preferintele tale (conform acordului/acordurilor tale);

sa te ajutam sa faci mai usor cumparaturi pe 2cdelivery.com.

Ofertele personalizate pe care ti le vom trimite inseamna oferirea unor informatii pe care le consideram relevante pentru tine, privind promotiile/reducerile/conditiile speciale de comercializare de catre 2Chefs, pentru anumite produse si/sau servicii care consideram ca te-ar putea interesa, menite a rasplati fidelitatea ta si calitatea de client 2Chefs. 

Nu folosim datele tale pentru a te supune unor decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata inclusiv crearea de profiluri, care sa produca efecte juridice in ceea ce te priveste sau care sa te afecteze in mod similar intr-o masura semnificativa, chiar daca apelam la tehnologie pentru a genera si structura automatizat Ofertele personalizate pe care ti le trimitem conform acordului tau.

Mai exact, in generarea si structurarea Ofertelor personalizate, procedam in urmatorul mod: 

– atunci cand efectuezi cumparaturi in Magazinul Online pe baza informatiilor privind frecventa cu care achizitionezi produse din anumite categorii sau marci, a valorii cumparaturilor efectuate de tine, precum si pe baza informatiilor pe care le avem din studiile de specialitate despre comportamentul si preferintele consumatorilor, 2Chefs creeaza segmente de cumparatori (clienti 2Chefs) care impartasesc caracteristici similare. Utilizam aceste grupuri (segmente) pentru a construi si trimite oferte care sa anticipeze nevoile tale si sa se apropie cat mai mult de asteptarile tale de la Ofertele personalizate 2Chefs; 

– in functie de sezonalitatea produselor comercializate de 2Chefs, de dimensiunea stocurilor disponibile, de bugetul promotional disponibil si de tendintele de moment ale pietei in care actionam, construim campanii promotionale pe care sa le adresam segmentelor (profilurilor) de clienti pe care le consideram cele mai potrivite pentru astfel de campanii, astfel incat sa le pastram interesul pentru efectuarea cumparaturilor in magazinele 2Chefs sau in Magazinul Online si sa rasplatim fidelitatea acelor clienti care cumpara cel mai frecvent.

Monitorizam si evaluam in mod constant raspunsul clientilor la toate aceste campanii promotionale pentru a ne imbunatati permanent modul de a construi Ofertele personalizate.

In conceperea si transmiterea Ofertelor personalizate utilizam serviciile unor firme terte de consultanta si cercetare statistica, fara ca acestea sa aiba acces direct la datele tale. Detalii privind partenerii si furnizorii 2Chefs gasesti la punctul CU CINE PARTAJAM DATELE TALE? 

Daca ne-ai dat acordul sa iti trimitem Oferte personalizate prin reclame adresate, si atat timp cat nu iti vei retrage acest acord conform prezentei Politici, vom putea crea liste de date indexate care vor fi transmise catre platformele de socializare pentru a fi utilizate la crearea de audiente personalizate; audientele personalizate furnizate de platformele de socializare permit 2Chefs sa iti transmita Oferte personalizate prin reclame adresate prin intermediul paginii tale din platformele de socializare. 

Folosirea datelor in scopul transmiterii de Oferte personalizate prin Newslettere/Alerte/Comunicari/Apeluri si/sau reclame adresate nu se face decat cu acordul tau neechivoc, exprimat direct de tine in mod activ in Magazinul Online si/sau al crearii contului de utilizator de pe Magazinul Online, si numai atat timp cat nu ti-ai retras acest(e) acord(uri). 

Poti solicita in orice moment catre 2Chefs editarea si revizuirea preferintelor tale de marketing (Oferte personalizate) printr-un e-mail catre contact@2Chefs.ro sau printr-o scrisoare datata si semnata catre sediul firmei – strada Racari nr.5, corp 51B, sector 3, Bucuresti. 

Astfel, te poti opune la prelucrarea datelor pentru primirea de Oferte personalizate prin Newslettere/Alerte/Comunicari/Apeluri, reclame adresate prin platformele de socializare, prin dezabonarea de la oricare tip de Oferte personalizate. Pentru Newsletter printr-un simplu click pe link-ul de „Dezabonare” primit odata cu fiecare Oferta personalizata prin Newsletter sau printr-o solicitare transmisa la adresa de email protectia_datelor@2Chefs.ro. 

Urmare a dezabonarii, nu vom mai prelucra adresa ta de e-mail, numarul de telefon si/sau datele care te privesc si au stat la baza crearii de segmente (profiluri), pentru a-ti trimite Oferte personalizate prin Newslettere si/sau Alerte si/sau Comunicari si/sau Apeluri si/sau reclame adresate prin platformele de socializare. Oricand poti solicita din nou abonarea la primirea de Oferte personalizate prin Newslettere si/sau prin Alerte si/sau prin Comunicari si/sau Apeluri si/sau prin reclame adresate prin platformele de socializare printr-un e-mail trimis catre contact@2Chefs.ro.

 • Securitatea informatiilor si frauda. Pentru noi este important sa monitorizam modul in care utilizezi Magazinul Online, pentru a detecta si preveni frauda si alte astfel de incidente. Aceasta ne ajuta sa fim siguri ca poti utiliza Magazinul Online in siguranta, asigurand securitatea sistemelor informatice.
 • In mod exceptional si conform legii, vom furniza datele tale organelor de urmarire penala ori altor autoritati sau institutii competente, in cadrul unor proceduri/investigatii formale ori a altor demersuri prevazut de lege, conform procedurii prevazute de lege.

PE CE TEMEI JURIDIC NE BAZAM ATUNCI CAND PRELUCRAM DATELE TALE PERSONALE

Pentru a prelucra datele tale, ne bazam pe urmatoarele temeiuri juridice:

 • Executarea contractului: Pentru a ne executa obligatiile pe care le avem fata de tine cand achizitionezi si/sau returnezi/schimbi produse achizitionate din Magazinul Online, pentru a organiza pregatirea produselor pentru a-ti fi livrate sau pentru a le prelua chiar tu de la noi, inclusiv pentru a putea pastra contactul cu tine in legatura cu astfel de comenzi si achizitii, este necesar sa iti procesam datele. Totodata, in executarea obligatiilor tale privind efectuarea platii produselor si/sau serviciilor achizitionate din Magazinul Online, iti sunt procesate datele cu caracter personal. 
 • Interesul legitim. Conform legislatiei protectiei datelor cu caracter personal, putem sa utilizam datele tale cand este necesar in scopul intereselor legitime urmarite de noi [sau de o terta parte], cu exceptia situatiei in care interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale tale prevaleaza fata de ale noastre [sau ale tertului]. Interesul legitim este cauza mai ampla pe care 2Chefs o are pentru prelucrarea datelor tale sau avantajul pe care 2Chefs il obtine in urma prelucrarii. In concret, consideram ca nu prejudiciem in vreun fel interesele sau drepturile si libertatile tale fundamentale prin niciuna dintre urmatoarele activitati (care alcatuiesc aceasta cauza din perspectiva 2Chefs): 

derularea de catre 2Chefs a operatiunilor aferente activitatii principale de comercializare catre consumatori de produse si/sau servicii din categorii precum alimente, bauturi si casa;

vrem sa ne asiguram ca beneficiezi de cea mai buna experienta cand navighezi si folosesti Magazinul Online;

putem avea nevoie sa iti trimitem diferite mesaje necomerciale nesolicitate, de exemplu cand vrem sa te anuntam despre diferite modificari in structura 2Chefs;

prevenirea fraudei in Magazinul Online, prevenirea utilizarii abuzive sau neconform termenilor si conditiilor/regulamentelor si a conturilor de utilizatori;

prevenirea fraudei in efectuarea de plati pe Magazinul Online;

luarea masurilor pentru asigurarea sigurantei Magazinului Online;

pentru constatarea, exercitarea sau apararea drepturilor noastre in instanta;

interesul nostru de afaceri de a ne imbunatati oferta de produse si/sau servicii, inclusiv prin procedura tehnica a profilarii clientilor conform prevederilor din prezenta Politica de prelucrare a datelor personale. 

Cu toate acestea, ai dreptul sa te opui oricand prelucrarii datelor tale intemeiata pe interesul legitim 2Chefs, conform procedurii de la punctul „Drepturi”.

 • Consimtamant. In anumite situatii, vom procesa datele tale doar cu consimtamantul tau prealabil, respectiv pentru: pentru a-ti transmite Oferte personalizate despre produsele si/sau serviciile noastre prin Newslettere si/sau prin Alerte si/sau prin Comunicari si/sau prin Apeluri si/sau prin reclame adresate prin intermediul paginii tale din platformele de socializare. Iti vei putea retrage oricand consimtamantul acordat pentru unul sau mai multe scopuri, in mod facil,dandu-ne un email la contact@2Chefs.ro. 

Foarte important pentru tine! 

Consimtamantul tau inseamna orice manifestare a ta de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate, prin care accepti, printr-o declaratie sau actiune fara dubiu, ca datele care te privesc sa fie prelucrate in scopul pentru care iti cerem consimtamantul. In Magazinul Online, actiunea fara dubiu pe care o cerem este bifarea de catre tine personal, a fiecarei casute corespunzatoare solicitarii consimtamantului, dupa ce ai citit foarte bine termenii prezentei Politici si ai luat decizia libera (fara nicio presiune), specifica (pentru scopul indicat si cu privire la datele indicate), informata (intelegand continutul Politicii cu privire la informatiile pe care ti le dam cu privire la datele prelucrate) si lipsita de ambiguitate (actiunea ta de a bifa casuta de consimtamant nu poate avea alta semnificatie) de a ne da consimtamantul. Daca nu esti convins ca manifestarea ta de vointa indeplineste toate aceste cerinte, nu ne acorda consimtamantul la momentul respectiv, deci nu bifa casuta respectiva. Odata ce bifezi casuta prin care iti solicitam consimtamantul, vom pastra dovada acestei bife si vom lua in considerare aceasta actiune ca si consimtamant indeplinind caracteristicile de aici.

Consimtamant cookie

Pentru publicitate bazata pe interese, prin cookies-urile care monitorizeaza comportamentul tau in Magazinul Online ne bazam pe consimtamantul tau conform Politicii de utilizare Cookies.

 • Exercitarea si apararea drepturilor in instanta. Atunci cand este necesar sa ne aparam drepturile si interesele legitime in instanta, putem prelucra acele date personale ale tale strict necesare in acest sens. 
 • Obligatii legale ale 2Chefs. Atunci cand o prevedere legala impune 2Chefs sa furnizeze datele tale personale unor autoritati publice sau organe judiciare, 2Chefs va da curs acestor solicitari scrise, motivate si ocazionale, numai in conditiile si conform legii.

CU CINE PARTAJAM DATELE TALE

Cand iti exerciti drepturile cu privire la datele tale cu caracter personal pe care le prelucram, destinatarul datelor cu caracter personal esti chiar tu (partajam cu tine aceste date). 

In anumite circumstante, pentru a-ti pune la dispozitie produsele si/sau serviciile noastre in Magazinul Online/achizitionate de tine din Magazinul Online, vom partaja datele tale cu partenerii nostri. Atunci cand partajam datele tale cu partenerii nostri, le solicitam sa asigure protectia datelor prin masuri stricte de securitate a datelor si sa nu utilizeze datele tale decat conform instructiunilor noastre precise si clare, evidentiind exact datele personale pe care le pot prelucra, scopurile prelucrarii, maniera de prelucrare, stocare si pastrare; partenerii nostri nu sunt autorizati sa utilizeze in nicio situatie datele tale in scopuri proprii, sau pentru alte scopuri si in alta maniera decat cele specific incredintate de catre noi.

Ne alegem foarte selectiv si atent partenerii (cei cu care colaboram in diferite arii), precum si furnizorii (cei care indeplinesc anumite functii/operatiuni/activitati in numele nostru sau pentru noi); partajam cu acestia doar datele strict necesare prestarii serviciilor pe care le incredintam partenerilor si/sau furnizorilor nostri.

Partenerii nostri. Colaboram cu o serie de parteneri ale caror produse le comercializam in magazinele 2Chefs si/sau pe Magazinul Online. Uneori partajam datele tale cu acesti parteneri: (i) in cadrul unor tombole si concursuri pe care le organizam impreuna sau (ii) pentru solutionarea reclamatiilor privind produsele si/sau serviciile. Alteori ei colecteaza direct de la tine datele personale, in masura in care ii contactezi folosind link-urile disponibile pe Magazinul Online (caz in care 2Chefs nu transmite datele tale catre acesti parteneri).

Furnizorii de servicii. Este posibil sa utilizam furnizori de servicii terti pentru anumite activitati necesare prestarii serviciilor asociate Magazinului Online. Acestia includ spre exemplu: societati care ne asigura servicii de stocare a datelor pe servere externe (sau cloud), societati care asigura procesarea platilor, societati implicate in livrarea bunurilor, companii care asigura actiuni de suport in realizarea activitatilor de marketing. Categoriile acestor furnizori terti sunt: (i) curieri terti, pentru livrarea produselor cumparate de tine, (ii) agentiile/societati de marketing, pentru structurarea si trimiterea Ofertelor personalizate catre tine (e-mail), (iii) furnizori de servicii gazduire server date, (iv) agentii de publicitate, (v) platforme de socializare.

Date fiind obligatiile contractuale asumate de 2Chefs fata de acesti parteneri si pentru a ne proteja fata de concurenta, nu putem face publice denumirile tuturor acestora .Te asiguram, insa, ca ne-am ales atent si cu exigenta acesti parteneri si furnizori, si in acelasi timp ne asiguram continuu, prin obligatiile specifice asumate contractual de parteneri si furnizori, prin instructiuni de lucru clare si ferme, ca indeplinesc standardele noastre in a-ti proteja datele cu caracter personal si a implementa masuri de securitate IT adecvate pentru asigurarea protectiei acestora, inclusiv pentru pastrarea confidentialitatii in cel mai inalt grad. 

Pentru a-ti trimite oferte personalizate prin reclame adresate cu ajutorul audientelor personalizate din platformele de socializare, datele tale vor fi furnizate de 2Chefs catre platformele de socializare exclusiv pentru corelarea datelor indexate de noi, cu datele furnizate de tine direct catre platformele de socializare si vor fi folosite de acestea exclusiv pentru corelare, fara a fi distribuite tertilor sau altor promotori de mesaje comerciale si vor fi sterse automat de platformele de socializare imediat dupa finalizarea procesului de corelare. 

Intermediarii in plati si institutii financiare. In anumite situatii legate de procesarea platilor tale si rambursuri plati efectuate, partajam anumite detalii ale platii si cu institutia de plata/ financiara. 

Autoritati publice/organe judiciare. Putem transmite unele din datele tale personale autoritatilor sau institutiilor publice competente, atunci cand acest lucru este impus de prevederile legale relevante (de ex. investigarea fraudelor, investigarea si/sau prevenirea spalarii banilor, depunerea declaratiilor la autoritatile fiscale, etc.), sau putem utiliza datele pentru initierea unor actiuni in justitie sau formularea de aparari in instanta, pentru a ne proteja drepturile. 

Fuziune si achizitii. In cazul in care vom decide in viitor sa instrainam participatiile sau business-ul 2Chefs (activele si pasivele, etc.), vom transmite catre /vom asigura acces potentialii(ilor) cumparatori/ societati succesoare (la) datele tale pentru efectuarea analizelor si auditului necesar achizitiei participatiilor/ business-ului (activelor si pasivelor, etc.), structurarii si implementarii tranzactiei. In acest sens, ne vom asigura ca orice potential cumparator detine masurile de securitate necesare pentru protectia datelor tale, iar un acord de protectie a datelor va fi semnat in acest scop.

CAT TIMP PASTRAM DATELE TALE

Exceptand termenele specific mentionate in aceasta Politica, noi vom retine si pastra datele tale doar atat cat este efectiv necesar pentru realizarea scopurilor mentionate in prezenta Politica de prelucrare a datelor personale. 

Iti asiguram in mod facil dreptul de stergere a datelor asociate contului tau; poti face asta dandu-ne un e-mail la contact@2Chefs.ro. 

In cele mai multe cazuri, vom pastra datele tale doar atat timp cat detii un cont de utilizator si/sau continui sa faci cumparaturi pe Magazinul Online. Daca iti dezactivezi contul de pe Magazinul Online, datele tale asociate contului de utilizator vor fi sterse sau anonimizate astfel incat sa nu poti fi identificat.

Pentru scopurile pentru care ti-ai exprimat consimtamantul pentru colectarea si utilizarea datelor, vom prelucra datele tale cu privire la respectivul scop pana cand iti retragi consimtamantul privind prelucrarea in scopul respectiv. Totusi, vom retine datele strict necesare in cazul in care suntem obligati sa pastram aceste date pentru (i) apararea drepturilor noastre in justitie, sau (ii) raportarea catre autoritatile competente. 

In cazul documentelor continand datele tale cu caracter personal, emise in vederea/executarea obligatiilor aferente unei achizitii de produse de pe 2Chefs.ro, le vom pastra atat timp cat sunt necesare potrivit scopului si conform prevederilor legale.

Pentru a te asigura ca ne pasa de datele tale si drepturile tale cu privire la acestea, iti asiguram exercitarea dreptului de stergere a datelor tale personale, conform procedurii de stergere a datelor de la punctul ”Drepturi”. 

CUM PASTRAM DATELE TALE? MASURILE DE SECURITATE LUATE DE 2Chefs

2Chefs asigura masurile tehnice si organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea si pastrarea datelor in siguranta, inclusiv impotriva accesului neautorizat si al utilizarii neautorizate a datelor. Aceste masuri includ:

Mijloace specifice de securitate IT: ex. filtre firewall care protejeaza retelele si infrastructura IT 2Chefs

Accesul la datele tale este strict limitat persoanelor din 2Chefs care au nevoie sa aiba acces la acestea pentru aducerea la indeplinire a scopurilor mentionate in prezenta Politica, potrivit competentelor/sarcinilor lor de serviciu; 

Securitatea documentatiei electronice si fizice aferente executarii contractelor de furnizare produse si servicii achizitionate prin Magazinul Online;

Revizuirea periodica a proceselor si procedurilor de colectare, prelucrare si pastrare a datelor.

TRANSFERUL DATELOR INTR-UN STAT TERT

Pentru a-ti trimite Oferte personalizate prin reclame adresate, cu ajutorul functiei de audiente personalizate de la Facebook, datele tale vor fi furnizate de 2Chefs catre Facebook, Inc. in afara UE/Spatiului Economic European, tot timpul in cadrul Scutului de Confidentialitate UE-SUA (considerat a asigura un caracter adecvat de protectie a datelor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeana catre organizatii din Statele Unite), pentru care Facebook detine certificare, conform informatiilor disponibile public. In considerarea garantiilor oferite de Facebook privind pastrarea confidentialitatii si securitatii datelor furnizate de 2Chefs, inclusiv cele privind masurile de protectie tehnica si fizica utilizate de Facebook, 2Chefs te asigura, totodata, ca prelucrarea datelor tale in utilizarea functiei de audiente personalizate de la Facebook se realizeaza in conformitate cu un set puternic de principii si garantii pentru protectia vietii private si a datelor cu caracter personal, care sunt echivalente cu cele din Uniunea Europeana. Facebook nu distribuie tertilor sau altor promotori de mesaje comerciale, datele tale pe care le furnizam catre Facebook pentru a-ti trimite Oferte personalizate prin reclame tinta.

CE DREPTURI AI CU PRIVIRE LA DATELE TALE SI CUM LE POTI EXCERCITA? („Drepturi”)

Pentru ca suntem angajati sa iti protejam drepturile personale, te informam ca potrivit Regulamentului UE ai o serie de drepturi. De aceea, ne dorim sa te asiguram ca drepturile pe care le ai vor fi deplin si la timp respectate de 2Chefs, in cel mai bun si profesionist mod.

Atragem atentia ca tehnologiile moderne te pot ajuta sa ai un control mai crescut asupra datelor pe care le colectam de la tine. Astfel, spre exemplu vei putea accesa, edita sau sterge datele de contact din contul tau de utilizator de pe 2Chefs.ro, sau vei putea sterge cookie-urile sau istoricul navigarilor din setarile paginii noastre web www.2Chefs.ro. Poti alege, de asemenea, sa modifici setarile astfel incat sa restrictioneze urmarirea de catre cookies-uri a comportamentului tau pe Magazinul Online (cu precizarea ca astfel de restrictionari pot afecta experienta ta de navigare pe Magazinul Online).

Platformele de socializare si motoarele de cautare iti ofera direct posibilitatea de a gestiona cum iti proceseaza datele, cum le utilizeaza si le partajeaza. Insistam sa analizezi functionalitatile pe care acesti operatori ti le ofera si sa gestionezi prelucrarea datelor de catre acestia conform deciziilor si intereselor tale, analizand politicile privind prelucrarea datelor ale acestor operatori. 

Daca doresti sa iti oferim mai multe detalii despre drepturile tale cu privire la datele cu caracter personal in relatia cu 2Chefs, ne poti contacta dupa cum vei vedea mai jos. Vom incerca sa raspundem fara intarziere solicitarilor tale si nu mai tarziu de 30 (treizeci) de zile calendaristice (sau intr-un alt termen rezonabil, in conditiile Regulamentului UE).

Pentru a ne asigura ca esti titularul datelor cu privire la care alegi sa iti exerciti drepturile, iti putem solicita unele informatii/date pentru a verifica identitatea ta, sau putem solicita mai multe detalii despre solicitarea ta. In plus, te informam ca putem pastra corespondenta cu tine pentru a ne indeplini obligatia specifica de a tine evidenta demersurilor tale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de catre 2Chefs. 

Nu vom percepe vreun tarif pentru atunci cand iti oferim raspuns/dam curs la solicitarile tale privind exercitiul unui drept, cu exceptia cazului in care iti exerciti excesiv acest drept. Totodata, daca ne ceri o copie scrisa a acestor date, prima copie o vom furniza gratuit, iar pentru urmatoarele vom putea aplica un tarif rezonabil.

In cazul in care avem un temei juridic (ex. cererea ta este vadit nefondata sau excesiva, in special datorita caracterului repetitiv), putem refuza solicitarea ta, caz in care iti vom comunica motivele respingerii cererii. 

Iti vom raspunde la solicitare prin intermediul canalului prin care ne-ai contactat (email, telefon, posta) sau al celui precizat de tine in solicitarea ta.

Pentru gestionarea in mod eficient si cu promptitudine a solicitarilor tale, te rugam sa completezi subiectul e-mailului solicitarii tale scrise cat mai sugestiv (de ex. „portare date personale”, „solicitare drept de acces” etc).

Dreptul de acces la date

Prin prezenta Politica iti oferim detalii despre datele, scopul si modul in care noi prelucram datele tale.

Totusi, ne poti solicita in orice moment doresti sa iti confirmam ce date colectam si prelucram despre tine, precum ne si poti solicita acces la datele tale si la urmatoarele informatii cu privire la acestea: scopurile prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari carora datele au fost sau urmeaza sa fie divulgate, perioada pentru care se preconizeaza ca se vor stoca datele sau criteriile utilizate pentru determinare, existenta dreptului de a ne solicita sa iti rectificam sau stergem datele ori de a restrictiona prelucrarea sau a dreptului de a te opune prelucrarii, dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere, sursa privind datele preluate de la terti, daca exista un proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri si, daca este cazul, privind logica utilizata si importanta si consecintele utilizate ale unei astfel de prelucrari. 

Pentru a-ti exercita dreptul de acces, ne poti trimite solicitarea ta in mod facil si rapid la adresa de e-mail protectia_datelor@2Chefs.ro.

Dreptul de a te opune prelucrarii datelor in anumite scopuri

In situatia in care vrei sa te opui prelucrarii avand ca temei interesul nostru legitim, vom putea totusi sa continuam prelucrarea daca vom avea si prezenta interese legitime si imperioase care demonstreaza prelucrarea in continuare si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor tale sau daca scopul prelucrarii in continuare va fi constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Te poti opune direct oricand, neconditionat, prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail contact@2Chefs.ro sau la sediul nostru social. Vom da curs solicitarii tale fara nicio intarziere si iti vom oferi raspuns in termenul indicat.

Dreptul de a retrage consimtamantul

Daca prelucram datele tale pe baza consimtamantului tau (de ex. pentru transmiterea de Oferte personalizate (prin Newslettere si/sau Alerte si/sau Comunicari si/sau reclame adresate)), iti poti retrage oricand consimtamantul, iar 2Chefs nu va mai procesa datele tale pentru acel scop, cu exceptia cazului in care 2Chefs isi poate baza prelucrarea in continuare pe un alt temei legal, caz asupra caruia te vom informa in cel mai scurt timp si iti vom oferi toate detaliile relevante.

Iti poti retrage consimtamantul prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail contact@2Chefs.ro sau la sediul nostru social. Vom da curs solicitarii tale fara nicio intarziere si iti vom raspunde in termenul indicat.

Dreptul de stergere a datelor (dreptul de a fi uitat)

Ai dreptul de a ne solicita stergerea datelor tale in oricare dintre situatiile urmatoare: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care le-am colectat sau prelucrat; (ii) iti retragi consimtamantul pe baza caruia prelucram datele tale si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrarea in continuare a datelor tale; (iii) te opui prelucrarii datelor atunci cand prelucram datele in interesul nostru legitim, si nu putem sa demonstram ca avem motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor tale, (iv) te opui prelucrarii datelor in scop de marketing direct (inclusiv, crearii profilului de client); (iv) datele personale au fost prelucrate ilegal; (v) datele personale trebuie sterse pentru a ne conforma obligatiilor noastre legale.

Vom putea refuza solicitarea ta de stergere a datelor doar atunci cand: (i) suntem tinuti sa ne conformam unor obligatii legale; sau (ii) pentru constatarea, exercitarea sau apararea drepturilor noastre in justitie.

Ne poti contacta pentru a uza de dreptul de stergere, usor si rapid prin e-mail la adresa protectia_datelor@2Chefs.ro sau printr-o scrisoare scrisa datata si semnata trimisa prin posta la sediul nostru social.

In plus, in cazul stergerii datelor tale, vom informa partenerii nostri / furnizorii nostri cu care realizam unele activitati / care sunt imputerniciti sa prelucreze date in numele nostru, sa stearga orice linkuri catre datele respective, sau copii sau reproduceri ale acestora.

Dreptul de a restrictiona prelucrarea

Ai dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor in unele situatii descrise mai jos: 

Ne poti solicita restrictionarea prelucrarii datelor, in cazul in care: (i) contesti exactitatea datelor pe care le prelucram – situatie in care vom restrictiona colectarea datelor pentru perioada in care vom verifica exactitatea datelor; (ii) prelucrarea este ilegala, iar tu ne soliciti doar restrictionarea utilizarii acestora (si te opui stergerii acestor date); (iii) desi noi nu mai avem nevoie de datele tale in scopul prelucrarii, totusi ne soliciti aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in justitie; sau (iv) te opui prelucrarii datelor atunci cand invocam un interes legitim – pentru intervalul de timp in care vom verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor si libertatilor tale.

In aceste situatii, ne vom abtine de la prelucrarea datelor tale (cu exceptia stocarii acestora) astfel incat acestea sa nu faca obiectul altor prelucrari. Daca am partajat deja, pana la respectivul moment, datele tale cu partenerii / furnizorii nostri, ii vom notifica imediat despre restrictionarea prelucrarii, dupa ce ne consultam cu tine in prealabil.

Vom putea continua sa prelucram datele tale numai daca: (i) oricare dintre situatiile prezentate mai sus se solutioneaza, (ii) iti exprimi consimtamantul pentru prelucrarea in continuare a datelor, sau (iii) aceasta prelucrare este necesara pentru constatarea, exercitarea sau apararea drepturilor noastre in justitie, sau pentru protectia drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice sau din motive de interes public important al Uniunii sau al statului nostru.

Dreptul la rectificare

In cazul in care identifici ca datele tale pe care le prelucram sunt incorecte, incomplete sau inexacte, poti rectifica aceste date din contul tau de utilizator de pe 2Chefs.ro, urmand pasii urmatori: Contul meu > Date personale > Salveaza. 

Daca aceste rectificari nu pot fi efectuate din contul tau de pe 2Chefs.ro, ne poti solicita sa corectam aceste date printr-un email trimis la adresa client-sercice@2Chefs.ro.

Vom corecta datele tale fara intarzieri nejustificate. Atunci cand nu vom da curs solicitarii tale in mod justificat, vom explica motivele acestei decizii.

Dreptul la portabilitate

Ai dreptul de a transfera datele tale aflate la noi (i) catre tine, sau (ii) catre un alt operator indicat de tine. Cea de-a doua situatie presupune ca ai optiunea de a ne solicita transferarea datelor tale asociate contului de utilizator catre un alt operator de date (de ex. catre un operator care administreaza o alta platforma de comert online). 

Mai exact, vei putea solicita portarea oricaror date cu caracter personal dintre cele pe care ni le-ai furnizat in mod activ (de ex. adresa postala, numele/prenume, etc.). Ai dreptul la portabilitate doar daca aceste date le prelucram in baza consimtamantului tau sau in executarea contractului dintre noi privind achizitia produselor de pe Magazinul Online. 

In mod concret, ne poti solicita portarea datelor prin: cerere scrisa depusa la sediul social al 2Chefs sau trimitandu-ne un e-mail la adresa contact@2Chefs.ro. 

Pentru gestionarea in mod eficient si cu promptitudine a solicitarilor tale, te rugam sa completezi subiectul e-mailului solicitarii cat mai sugestiv (de ex. „portare date personale”). 

Vom raspunde solicitarii tale in cel mai scurt termen si fara a depasi 30 (treizeci) zile calendaristice de la data primirii solicitarii tale. In cazul portarii, vom transmite datele tale solicitate conform celor precizate aici intr-un format structurat si care permite reutilizarea datelor (de ex. in format XML, JSON, CSV). 

Inainte de a transmite orice date, te vom identifica prin autentificarea in contul tau de client (utilizand credentialele atribuite) sau, daca vom avea indoieli intemeiate cu privire la identitatea ta, iti vom putea solicita furnizarea de informatii suplimentare care sa permita identificarea ta.

Dreptul de a face plangere la A.N.S.P.D.C.P. 

Ai dreptul la a face plangere la A.N.S.P.D.C.P. daca tu consideri ca te lezam in drepturile cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal.

Astfel, te poti adresa cu diverse intrebari si catre A.N.S.P.D.C.P., autoritatea de supraveghere a protectiei datelor din Romania. Poti gasi unele ghiduri si linii directoare privind drepturile tale pe pagina web a autoritatii http://www.dataprotection.ro/.

Poti depune plangeri la A.N.S.P.D.C.P. cu privire la modul in care prelucram datele tale. Totusi, speram ca vei decide sa discuti sau mai intai cu noi, inainte de a depune orice plangeri la A.N.S.P.D.C.P. Siguranta datelor tale este extrem de importanta pentru 2Chefs, si vom lua toate masurile necesare pentru a solutiona orice problema o ai cu privire la modalitatea de prelucrare a datelor tale de catre 2Chefs in cel mai eficient mod.

Intrebari si solicitari privind protectia datelor tale

Echipa 2Chefs iti sta la dispozitie pentru orice nelamuriri, clarificari sau orice detalii de care ai nevoie cu privire la prezenta Politica si la prelucrarea datelor tale de catre 2Chefs. Ne poti contacta si pentru orice sugestii sau comentarii legate de aceasta Politica sau modul in care colectam si utilizam datele tale, la adresa e-mail: contact@2Chefs.ro.

Modificarea prezentei politici – Prezenta Politica va putea fi modificata/actualizata oricand de catre 2Chefs, conform propriei decizii, cu punerea la dispozitia persoanelor vizate a versiunilor actualizate.

Definitii aplicabile

“Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

Prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea acestora;

Operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern;

„Imputernicit” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului;

„Crearea de profiluri inseamna orice forma de prelucrare automata a datelor cu caracter personal care consta in utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoana fizica, in special pentru a analiza sau prevedea aspecte privind performanta la locul de munca, situatia economica, sanatatea, preferintele personale, interesele, fiabilitatea, comportamentul, locul in care se afla persoana fizica respectiva sau deplasarile acesteia;

„Destinatar” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte terta;

„Consimtamant” al persoanei vizate inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate;

„Regulamentul UE” inseamna Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.

 1. Politica de utilizare Cookies.

Pentru a asigura buna functionare a website-ului 2cdelivery.com uneori plasam in computerul tau mici fisiere cu date – „cookie-uri”. Prin informatiile ce le regasesti la pagina – Despre Coockies oferim cateva explicatii in privinta plasarii si utilizarii cookie-urilor pe 2cdelivery.com.

 1. Dispoziții finale

Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii cauzate de produsele și serviciile comercializate pe 2cdelivery.com și care nu sunt deja tratate de niciun articol din prezentul document, se vor soluționa pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către Cumpărător. În cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi soluționate de către instanțele judecătorești competente din București.

Fiind de acord cu această formă a „Termenilor și condițiilor” de utilizate a 2cdelivery.com, Cumpărătorul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Vânzător față de orice Cumpărator este valoarea sumei încasate de către Vânzător de la acesta.