Ciorbă de văcuță

Ciorbă de vacuță cu carne Black Angus.

O rețetă tradițională, făcută cu suflet de Chef Nico Lontras și Chef Johnny Șușală, cu multe legume și bucățele fragede de pulpă de vită Black Angus.

Se păstrează bine la frigider câteva zile și poate fi reîncălzită de 3-4 ori, devenind tot mai gustoasă pe zi ce trece.

More details

Acest produs nu mai este in stoc


17,00 lei

Informatii

Ingrediente: pulpă de vită Black Angus, țelină, mazăre, cartofi, morcovi, pătrunjel, borș, roșii, ouă, leuștean, sare.

Alergeni: țelină, ouă.

Recenzii

Nota 
2020-10-20
Ciorbă de văcuță

curata, gustoasa, cu sare cat trebuie.

    Nota 
    2019-10-11
    Ciorbă de văcuță

    Foarte buna!!

      Scrie o recenzie

      Ciorbă de văcuță

      Ciorbă de văcuță

      Ciorbă de vacuță cu carne Black Angus.

      O rețetă tradițională, făcută cu suflet de Chef Nico Lontras și Chef Johnny Șușală, cu multe legume și bucățele fragede de pulpă de vită Black Angus.

      Se păstrează bine la frigider câteva zile și poate fi reîncălzită de 3-4 ori, devenind tot mai gustoasă pe zi ce trece.

      Scrie o recenzie