Ciorbă de vacuță cu carne Black Angus.
O rețetă tradițională, făcută cu suflet de Chef Nico Lontras și Chef Johnny Șușală, cu multe legume și bucățele fragede de vrabioara de vită Black Angus.
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Ingrediente: apa, vrabioara de vita 10% (origine UE), bors 10% (apa, tarate de GRAU, faina de MALT), rosii cuburi (pulpa de rosii, suc de rosii, corector de aciditate E330), TELINA*, ceapa*, mazare, morcovi*, ardei kapia*, cartofi, OUA, ulei de foarea soarelui, sare, leustean
__________________________
(*provine din produs congelat)
Informații nutriționale 100g
Valoare Energetică (kJ/kcal): 146.3 / 35, Grăsimi (g): 1.8 din care: Acizi grași saturați (g) 0.4, Glucide (g): 1.7 din care: Zaharuri (g): 0.6, Proteine (g): 3.3, Sare (g): 0.4
Alergeni: telina, ou, gluten
curata, gustoasa, cu sare cat trebuie.
Foarte buna!!