2chefs

Discover Your Taste

Prezentare

Toata lumea ne știe de Nico și Johnny și împreună am fondat 2Chefs.

Suntem parteneri într-o firmă de producție culinară în care lucrează o echipă de 10 oameni.

În aprilie 2019, 2Chefs a deschis un drum, firesc, dealtfel – catering cu gust și stil pentru petreceri private și evenimente corporatiste.

Divizia de catering a 2Chefs vine ca un răspuns la întrebările clienților „Cum fac să am așa ceva la petrecerea mea?”, „Cum pot să îmi recompensez echipa / colaboratorii?”.

Curățenie și Siguranță Alimentară

Experiență și Calificări

Creativitate Culinară

Ingrediente de calitate

Johnny Susala

„Cariera de bucătar am început-o de jos, ca ajutor în bucătărie. Am căutat tot timpul să lucrez în restaurante și lângă oameni de la care să am ce învăța. In 2002 am plecat în străinătate, pe vase de croazieră, unde am învățat să procedee noi, tehnici și rețete și săfac plating-uri,. Am lucrat apoi în Italia, în Franța, și în final în Anglia la restaurante cu Rosette (distincție britanică pentru restaurantele de top, un fel de echivalent al stelelor Michelin). Am acumulat în total peste 20 ani de experiență, din care aproape 12 în străinătate”.

Nico Lontras

“Iubesc mâncarea. Îmi place cum arată, cum miroase, cum se gătește, cum o simți și în ce te transformă. Apropie oameni și definește culturi, schimbă percepții și dispoziții, te vindecă și te hrănește. Respectă-ți ingredientele, tratează-le ca pe o operă de artă în curs de înfăptuire, folosește-le cu măsură și cu imaginație. Trebuie să învățăm să acordăm importantă calității hranei noastre și să cumpărăm numai produse care știm de unde vin și cum sunt făcute.”

Shopping Cart